1

Λιγκέρι

Το Λιγκέρι όνομα από πέτρα. Την πέτρα που ο μύθος θέλει να πάτησε το πόδι του Αη Γιωργίτικου Αλόγου αφήνοντας έως σήμερα το ίχνος του. Σεβόμενοι την παράδοση από την οποία δανειστήκαμε την πέτρα, το ξύλο αλλά και το ύφος της, αποδώσαμε στον ξενώνα μας ένα φιλόξενο πρόσωπο αντάξιο των προσδοκιών σας.

Το παραδοσιακό πετρόχτιστο οίκημα φιλοξενεί στο εσωτερικό μια πανέμορφη αίθουσα καθιστικού και πρωινού με τζάκι, πέτρα και διακοσμητικές ξυλοδεσιές. Το πρωινό μας με τα αγνά τοπικά υλικά και τη μεγάλη ποικιλία σπιτικών γεύσεων αποτελεί για τον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία.

Αρχοντικά δωμάτια με μεγάλη ευρυχωρία, άριστη ποιότητα και στις παραμικρές λεπτομέρειες, κομψότατη επίπλωση και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Μεγάλα μπαλκόνια με θέα στο βουνό, σαλόνι με γωνιακό καθιστικό , μαρμάρινα μπάνια, τηλεόραση LCD, τηλέφωνο, mini bar, σεσουάρ είναι μερικές από τις ανέσεις που θα απολαύσει ο επισκέπτης σε όλα τα δωμάτια.

Ξεχωριστή νότα στον ξενώνα δίνουν τα deLux δωμάτια, ευρύχωρα με γωνιακό καθιστικό, κρεβάτια με ουρανό, τζάκι και ξύλινα ψηλά ταβάνια. Τέλος, οι δίχωρες σουίτες του ξενώνα με τους πέτρινους τοίχους, το ξύλινο πάτωμα, και ταβάνι με το υπέροχο τζάκι στο καθιστικό, το παραδοσιακό σιδερένιο κρεβάτι και το prive hammam δίνουν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.