1

Παπαναστασίου

Το Hotel Papanastasiou βρίσκεται στην Ελάτη, 32χλμ. από τα Τρίκαλα. Το δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου απέχει 7χλμ, το Περτούλι 15χλμ. και το Νεραϊδοχώρι 19χλμ. Η ευρύτερη ορεινή περιοχή προσφέρεται για διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ιππασία, ορεινή ποδηλασία και εξορμήσεις με 4×4.

Στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει παραδοσιακή ταβέρνα, ένα ατμοσφαιρικό μπαρ και μία ηλιόλουστη αίθουσα πρωινού. Διατίθεται επίσης εξωτερική πισίνα.

Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά κι έχουν θέα στην πισίνα και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Θέρμανση, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας και ψυγείο συγκαταλέγονται στις βασικές παροχές. Προσφέρονται πιο ευρύχωρα δωμάτια με τζάκι, καθώς και δωμάτιο με ανέσεις για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο ευρύχωρο λόμπι, το οποίο διαθέτει τζάκι, καλωδιακή τηλεόραση, καθώς και διάφορα βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια. Το μπαρ του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό όλη την ημέρα και προσφέρει ποικιλία από ποτά και ροφήματα.

Το πρωινό σερβίρεται στη φωτεινή και ηλιόλουστη αίθουσα πρωινού, με θέα στην αυλή. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τοπικές σπεσιαλιτέ στην παραδοσιακή ταβέρνα του ξενοδοχείου. Όλα τα πιάτα ετοιμάζονται με μεράκι, με προϊόντα τοπικής παραγωγής.

Ιστορία και Προφίλ της Επιχείρησης

Με την μετακίνηση των χωρικών το 1943 απο την παλιά Τύρνα στην τωρινή τοποθεσία Ελάτη και συγκεκριμένα μετά από 5 χρόνια, ανοίγει το πρώτο ταβερνάκι της οικογένειας από τον Δημήτρη Παπαναστασίου. Το πρώτο μαγαζάκι το 1948, ένα μικρό καφενεδάκι στην ίδια τοποθεσία που βρίσκεται σήμερα η επιχείρηση, υπήρξε για περίπου 14 χρόνια το στέκι της εποχής σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνισμό αμέσως μετά τον εμφύλιο.

Το 1963 ξεκίνησε και το πρώτο ξενοδοχείο,το οποίο φιλοξενούσε 9 δίκλινα δωμάτια. Το 1985 η επιχείρηση περνάει στα χέρια των παιδιών του ιδρυτή και με την αλλαγή της διεύθυνσης δρομολογούνται δραματικές αλλαγές γκρεμίζοντας το παλιό ξενοδοχείο και χτίζοντας ένα καινούριο, καινοτόμο για την εποχή του.

Πριν από 4 χρόνια ξεκίνησε η ανακαίνιση ολόκληρης της επιχείρησης, η οποία περατώθηκε με αποτέλεσμα ένα σύγχρονο και λειτουργικό συγκρότημα.  Σεβόμενοι το περιβάλλον και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας,  έχουμε επενδύσει σε μια σειρά από πρότυπα και πιστοποιήσεις ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Συγκεκριμένα έχουμε πιστοποιηθεί και λειτουργούμε με τα ακόλουθα standards:

  • Πρότυπο ISO 9001:2000
  • Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων(HACCP) σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1416
  • Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001