Πατρικό Μπρίζη

Πατρικό Μπρίζη

Κοντά στο κέντρο της Ελάτης Τρικάλων δεσπόζει το Πατρικό Μπρίζη. Κτισμένο το 1932, από τα πρώτα σπίτια του χωριού, αποτέλεσε εστία γενεών και χώρο φιλοξενίας πολλών ανθρώπων. Πλήρως ανακαινισμένο διατήρησε την αρχική του μορφή. Περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο με εξαιρετική θέα του Κόζιακα.

Αποτελείται από 2 ορόφους και κάθε όροφος είναι ένα διαμέρισμα με μια κρεβατοκάμαρα, ένα μεγάλο σαλόνι, κουζίνα εξοπλισμένη πλήρως και WC. Επιπλέον κάθε διαμέρισμα είναι διακοσμημένο με ξύλινο δάπεδο, πέτρινο τζάκι, καλοριφέρ και τηλεόραση, ενώ το σπίτι διαθέτει δικό του χώρο πάρκινγκ δίπλα στο γρασίδι της αυλής. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενηθεί είναι 4 άτομα στο ένα διαμέρισμα και 5 στο άλλο.

Λειτουργικό και με σπιτική ζεστασιά περιμένει να σας φιλοξενήσει!

Η Διεύθυνση του Πατρικού Μπρίζη προτείνει και οργανώνει πεζοπορίες με ξενάγηση (κόκκινος βράχος, σπηλιά του Μπέη, καταφύγιο Κόζιακα κ.λπ.), μανιταροεξορμήσεις (μορχέλες, βασιλομανίταρα, νεραντζάκια, κέρας της αμάλθειας, κ.λπ.) στο δάσος της Ελάτης και του Περτουλίου και εκδρομές για γνωριμία με τα άγρια βότανα της περιοχής μας (ρίγανη, τσάι, μπετούνι, μέντα, και άλλα σπανιότερα).

Επιπλέον τις βραδιές με καθαρό ουρανό κάνουμε αστροπαρατήρηση και αστροξενάγηση με το ρομποτικό μας τηλεσκόπιο 8 ιντσών από την αυλή του σπιτιού μας.