Pertouli Extreme Sports

Pertouli Extreme Sports

Το πάθος μας για τη φύση, μας οδήγησε στην ίδρυση της επιχείρησης μας, με στόχο την προώθηση του φυσιολατρικού τουρισμού σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος, τα Λιβάδια Περτουλίου.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου και παρέχουν ευκολία στην πρόσβαση καθώς και μεγάλο, άνετο χώρο στάθμευσης.

Η επιχείρηση λειτουργεί όλο το χρόνο και πρωταρχικό στόχο έχει την αναζωογόνηση και διασκέδαση των επισκεπτών. Ανάλογως την χρονική περίοδο που θα μας επισκεφτείτε μπορείτε να απολαύσετε τις παρακάτω δραστηριότητες

Ιππασία

Απολαύστε τη βόλτα σας στα καταπράσινα λιβάδια Περτουλίου ιππεύοντας ένα από τα άλογα μας. Τα άλογά μας είναι εκπαιδευμένα και εξοικειωμένα πλήρως με την ανθρώπινη παρουσία. Θα τα βρείτε στο φυσικό τους χώρο έτοιμα να τα ιππεύσετε και να θαυμάσετε την ομορφιά της φύσης στο καταπράσινο δάσος Περτουλίου. Οι διαδρομές μοναδικές ανάμεσα από τα έλατα ή στην ανοιχτή πεδιάδα σίγουρα θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τοξοβολία

Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην τοξοβολία. Κατάλληλη για ενήλικες αλλα και για παιδιά.

Ποδήλατο βουνού

Πάρτε ένα ποδήλατο και ανακαλύψτε μόνοι σας τις ομορφιές της περιοχής μας. Το ποδήλατο είναι το πιο πρόσφορο μέσο μετακίνησης στην περιοχή του Περτουλίου λόγω της ομαλότητας του εδάφους. Τα δαιδαλώδη μονοπάτια-δασικοί δρόμοι του όρους Κόζιακα δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δει όλες τις ομορφιές του ορεινού όγκου κάνοντας μια βόλτα με το ποδήλατο του.

Snowmobiles

Με την ενοικίαση ενός snowmobile ο επισκέπτης μπορεί να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδρομή συνοδευόμενος πάντα από έμπειρους οδηγούς και να απολαύσει την βόλτα του στο δάσος Περτουλίου. Ταυτόχρονα μπορεί να θαυμάσει τα χιονισμένα έλατα, τα κάτασπρα από χιόνι λιβάδια Περτουλίου, τις χιονισμένες κορυφές του όρους Κόζιακα ή Κερκέτιο και την μαγευτική ομορφιά που το τοπίο χαρίζει.

Πεζοπορία – trekking

Μπορείτε να περπατήσετε στα μονοπάτια της περιοχής με τη συνοδεία έμπειρων ατόμων, να γνωρίσετε την πανίδα και χλωρίδα της περιοχής και ταυτόχρονα να θαυμάσετε την εσωτερική ομορφιά του δάσους Περτουλίου.Αναλόγως την εποχή που θα μας επισκεφτείτε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα μαζέψουμε αγριοφράουλες ή βατόμουρα, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε να βγάλετε πανέμορφες φωτογραφίες.

Σας περιμένουμε να εξερευνήσουμε μαζί, μια από τις ομορφότερες ορεινές περιοχές της Ελλάδος και να αναζωογονηθείτε ψυχικά και σωματικά